.

Eindhoven, 17 mei 2019 – VDD Invest, aandeelhouder van VDD IQware, start met de verkoop van 160 certificaten. VDD IQware is leverancier en ontwikkelaar van de Hyarchis software suite welke bestaat uit Document Management Systemen, Enterprise Content Services en sinds kort ook Artificial Intelligence-toepassingen. De investeringsmaatschappij VDD Invest investeert in het maken van de op Artificial Intelligence gebaseerde software. De opbrengst door uitgifte van de certificaten wordt aangewend ter versterking van het eigen vermogen van VDD IQware B.V. Hierdoor is VDD in staat haar voorsprong op het gebied van Artificial Intelligence te behouden en uit te breiden. In de periode tussen 2019 en 2023 verwacht de onderneming een substantiële omzet- en winstgroei op het gebied van Artificial Intelligence. De aangeboden certificaten vertegenwoordigen een derde deel van het totale uitstaande aandelenkapitaal van de B.V.

Artificial Intelligence voor governance
Privacywetgeving wordt een steeds belangrijker thema op de strategische agenda’s. Dit is voor VDD Invest B.V. de reden om te investeren in het ontwikkelen van software, gebaseerd op Artificial Intelligence. Deze software helpt instanties te voldoen aan onder andere de AVG-wetgeving. Een van de AI-toepassingen zorgt er bijvoorbeeld voor dat identiteitsbewijzen bij een financiële dienstverlener of accountant dusdanig zijn bewerkt, dat alle privacygevoelige gegevens zijn vervaagd voor het opgeslagen wordt. Dit geldt voor alle identiteitsbewijzen in het (digitale) archief.

Andre van der Doelen, oprichter en aandeelhouder van VDD Invest en VDD IQware: “VDD Invest bestaat inmiddels dertien jaar en nu wordt het tijd om te investeren in de toekomst. Dit doen we door te investeren in Artificial Intelligence, een technologie die niet meer is weg te denken. Op dit moment hebben we geen banklening en dat willen we graag zo houden. Die constructie past namelijk niet bij ons. Wat wel bij ons past is het uitgeven van certificaten. Met deze certificaten is het mogelijk om te investeren in praktisch toepasbare Artificial Intelligence met een rendement van maar liefst 8 procent per jaar, waarbij we twee keer per jaar uitkeren. VDD Invest investeert in Hyarchis en is gericht op het leveren van hoge toegevoegde waarde in de vorm van softwarelicenties, consultancy, implementatieondersteuning, Service Level Agreements, supportcontracten en trainingen. De Hyarchis software producten worden door vrijwel alle klanten bedrijfskritisch gebruikt. De dossiers en documenten die met Hyarchis software worden beheerd, vertegenwoordigen een hoge waarde voor langdurige klantrelaties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hypotheekdossiers of klantdossiers bij accountants of juridisch adviseurs.”

Meer informatie
De certificaten kosten 5.000 euro per stuk. Vanaf 15 mei is het mogelijk om in te tekenen voor de certificaten. Meer informatie is te vinden via http://www.vddinvest.com.


Over VDD Invest en -IQware B.V.
VVD IQware, opgericht in 1999, is sinds haar oprichting actief op de markt voor Document Management Systemen, Enterprise Content Services en sinds kort met Artificial Intelligence als nieuwe technologie. VDD IQ ware B.V. is leverancier en ontwikkelaar van de Hyarchis™ software suite bestaande uit eerder genoemde categorieën. Vele duizenden eindgebruikers, werkzaam in de accountancy, het juridische werkveld en de financiële dienstverlening, maken dagelijks voor hun werkzaamheden gebruik van Hyarchis.

De investeringsmaatschappij VDD Invest is in 2006 opgericht. Doel: het zorgen voor kapitaal. Kapitaal dat gebruikt wordt om te investeren in ons bedrijf Hyarchis. Daarvoor zijn in dat jaar al 320 certificaten succesvol uitgegeven. Jaarlijks krijgen investeerders een rendement van 8 procent. Dat willen we nu weer doen: deze keer willen we geld ophalen voor de ontwikkeling en toepassing van AI; kunstmatige intelligentie.

BRON – http://www.emerce.nlhttp://www.computable.nl

Link naar artikel
Emerce
Computable