VDD Invest- en IQware B.V.

VVD IQware is sinds haar oprichting  31 augustus 1999 actief op de markt voor Document management systemen, Enterprise Content Services en sinds kort met Artificial Intelligence als nieuwe technologie. Het bedrijf is statutair gevestigd in Eindhoven, KVK – 17110234.

VDD IQ ware B.V. is  leverancier en ontwikkelaar van de Hyarchis™ software suite.

VDD IQ ware B.V. is leverancier en ontwikkelaar van de Hyarchis™ software suite bestaande uit softwareproducten uit bovenstaande categorieën. Vele duizenden eindgebruikers ma

ken dagelijks voor hun werkzaamheden gebruik van Hyarchis.

Niet alleen maken en verkopen we deze software, ook verzorgen wij de implementatieprojecten bij klanten en partners. De branches waarin Hyarhis actief is, zijn de  financiële dienstverlening, accountancy en het juridische werkveld. Overal waar klantdossiers en documenten een centrale rol spelen en software van groot belang is voor efficiënte werkprocessen.

De opbrengst door uitgifte van certificaten wordt aangewend ter versterking van het eigen vermogen van VDD IQware BV. Hierdoor is VDD in staat haar voorsprong op het gebied van Artificial intelligence te behouden en uit te breiden. In de periode tussen 2019 en 2023 verwacht de onderneming een substantiële omzet- en winstgroei op het gebied van Kunstmatige Intelligentie (Artificial intelligence).

 

(foto; Andre van der Doelen, VDD invest)

Hyarchis Content Services
Voor meer informatie over onze software oplossingen en mogelijkheden